سقف کاذب ام دی اف، یکی از شیکترین سقفهای کاذب جهت طراحی دکوراسیون داخلی است. همانطور که از اسم این نوع سقف کاذب پیدا است، برای اجرای آن از ام دی اف استفاده میشود. از آنجایی که سقف ام دی اف، یک نوع سقف کاذب چوبی مدرن است؛ از این رو اجرای آن فضای محیط داخلی را بسیار گرم و دلنشین میکند.
جهت دریافت مشاوره طراحی و اجرای سقف کاذب در کیش توسط شرکت آذین پیمان بر روی لینک کلیک کنید.
اکنون به دلیل پرطرفدار اجرای سقف کاذب با چوب قصد داریم در ادامه به سراغ مزیتها و معایب سقف کاذب mdf و همچنین بررسی کاربرد و هزینه آن برویم. پس برای آشنایی با این سقف کاذب پرطرفدار در ادامه همراه آذین پیمان باشید.
سقف کاذب ام دی اف بی شک یکی از پرطرفدارترین سقف کاذب چوبی مدرن است. اصلیترین مزیت آن ایجاد نمایی بسیار جذاب و منحصر به فرد در محیط داخلی است. زمانی که هم کفپوش و هم سقفها از نوع چوب باشد؛ بی شک محیط گرمتر و دلنشینتر خواهد شد. از آنجایی که امروزه بیشتر عناصر خانه سرد شده و معماری داخلی اکثر ساختمانها شبیه به هم شده است؛ بنابراین استفاده از چوب برای سقفها بهترین گزینه برای ایجاد حس و حال بهتر میباشد.
نویسنده پیشنهاد می کند مقاله کناف پشت تلویزیون را نیز مطالعه نمایید.
از دیگر مزیتهای سقف کاذب mdf این است که با همه نوع دکوراسیون داخلی از جمله کلاسیک، مدرن، سنتی، مینیمال و … مطابقت پیدا میکند. به طور مثال اگر دکور خانه مدرن و مینیمال است کافیست از سقف کاذب mdf برای جان دادن به محیط استفاده کرد. حتی میتوان در کنار لوسترهای پر زرق و برق از ورقهای باریک چوبی استفاده کرد. البته برای دگرگون کردن محیط خانه حتما قرار نیست از چوب مصنوعی و یا طبیعی استفاده کنید. حتی سقف کاذب پی وی سی طرح چوب نیز هم اثر خودش را میگذارد.
از دیگر مزیتهای سقف کاذب mdf، امکان نورپردازی با لامپهای هالوژن است. با ایجاد نور مخفی و اجرای نورپردازی مدرن در سقف کاذب mdf، فضای محیط بسیار چشمگیر میشود. علاوه بر این، میتوان با استفاده از دستگاه سی ان سی، انواع طرح و الگوهای زیبا و منحصر به فرد را بر روی چوب طبیعی و ام دی اف اجرا کرد.
مزیتهای سقف کاذب ام دی اف
یکی از معایب اصلی سقفهای کاذب چوبی مانند سقف کاذب ام دی اف، نداشتن مقاومت بالا در برابر رطوبت است. اگر در یک منطقه آب و هوایی شرجی و مرطوب و باران خیز سکونت دارید ولی از سویی قصد اجرای سقف کاذب با چوب را دارید؛ بهتر است که به سراغ سقف کاذب پی وی سی طرح چوب بروید. پی وی سی در مقابل رطوبت بسیار مقاوم است و برای سرویس بهداشتی، حمام، استخر و ساختمانهایی که در مناطق شرجی بنا شده است؛ بسیار گزینهی مناسب میباشد.
سقف کاذب mdf یا سقف کاذب پی وی سی طرح چوب
در اجرای سقف کاذب mdf از چوبهای مصنوعی که از خرده و الیاف چوب ساخته شده اند استفاده میشود؛ به همین دلیل هزینه اجرای آن در مقایسه به هزینه اجرای سقف کاذب با چوب های طبیعی مناسبتر است. اما به طور کلی هزینه اجرای سقف کاذب ام دی اف به عواملی همچون، نوع روکش ام دی اف، متراژ محیط و تعداد ورقهای ام دی اف مورد نیاز، نوع طراحی و چیدمان سقف کاذب mdf بستگی دارد. به طور مثال قیمت سقف کاذب mdf که چیدمان و نقشه پیچیده ای دارد؛ به تبع به متخصصان و مجریان حرفه ای و مسلط نیاز پیدا خواهد شد؛ به همین دلیل بر روی هزینه های دریافتی تاثیر خواهد گذاشت.
هزینه اجرای سقف کاذب mdf چقدر است؟
همانطور که گفته شد؛ هزینه سقف کاذب ام دی اف نسبت به سقف کاذب با چوب طبیعی مناسب تر است. اما قیمت سقفهای کاذب چوبی در مقایسه با سقف کاذب پلاستیکی، سقف کاذب پی وی سی طرح چوب و حتی از سقف کاذب کناف نیز بیشتر است. اگر برای محیط بزرگی مانند پذیرایی، سالن های بزرگ رستوران ها، اتاق نشیمن هتل ها و … قصد اجرای سقف کاذب با چوب را دارید؛ پس باید بودجه ای مناسبی برای آن کنار بگذارید.
نویسنده پیشنهاد می کند مقاله سقف کاذب آشپزخانه را نیز مطالعه نمایید.
اما برای آن دسته از افرادی که قدرت مالی این کار را ندارند؛ پیشنهاد میکنیم که به جای استفاده از ورقها و تایلهای بزرگ چوبی برای پوشاندن محیط سقف ساختمان خود، از نوارهای چوبی به طور جزئی در اطراف لوستر یا گوشه های دیوار و … استفاده کنید. علاوه بر اینکه استفاده از تیرهای چوبی مربع شکل در سقف محیط شما را منحصر به فرد میکند؛ بی شک هزینههای اجرایی آن نیز بسیار پایین تر میآید.
بعد از خواندن سقف ام دی اف |
|
سقف کاذب پذیرایی | مقاوم سازی ساختمان چیست؟ |
سقف کاذب اتاق خواب | انواع سقف کاذب پی وی سی |
کناف سقف | انواع سقف کاذب |
سقف کاذب ترکیبی | قرارداد پیمانکاری بدون مصالح |