چند سالی است که نام کناف را زیاد سر زبان ها می شنویم و از آن در طراحی دکوراسیون داخلی استفاده می کنیم. اما اینکه ورق کناف سقف و دیوار از چه مواد و متریال هایی استفاده شده است؛ و یا چه انواعی دارد؛ شاید اطلاعات کافی نداشته باشیم. پس برای اینکه بدانیم ورق کناف چیست و چه انواع و مزیت هایی دارد. یا از چه موادی برای ساخت ورق کناف استفاده می شود. با هم ادامه مطلب را می خوانیم.
جهت دریافت مشاوره و انجام پروژه کناف کاری در کیش توسط تیم با تجربه آذین پیمان کیش بر روی لینک زیر کلیک کنید.
در این مقاله می خوانیم که قیمت کناف چقدر است؟ معایب کناف چیست؟ پودر کناف چیست؟ مشخصات فنی ورق کناف را با هم مورد بررسی قرار می دهیم. طول و عرض ورق کناف چه تاثیری در قیمت کناف دارد؟ و در نهایت مواد تشکیل دهنده کناف را با هم مورد بررسی قرار می دهیم.
ورق کناف قیمت مقرون به صرفه ای دارد. امروزه در ساختمان سازی و طراحی داخلی از سازه های خشک به وفور استفاده می شود. ورق کناف یکی از اصلی ترین سازه های خشک در این صنعت ها محسوب می شود. به طور گسترده در تمام دنیا به ویژه ایران مورد استفاده قرار می گیرد. جالب است بدانید که ورق کناف ایران، یکی از مرغوب ترین کناف های جهان است. کناف در صنعت طراحی دکور ساختمان های مدرن و کلاسیک به وفور استفاده می شود.
این ورقه های خشک، پنل های روکش دار گچی هستند. در ایجاد دکورهای شیک بر روی سقف و ایجاد دیوارهای جداکننده و پوششی به عنوان دیوار کاذب کاربرد زیادی دارد. نام کناف هم برگرفته از نام شرکتی است که این پنل های روکش دار گچی را برای اولین در جهان طراحی و تولید کردند. این خلاصه ای از داستان ورق کناف بود. در ادامه به سراغ انواع ورق کناف، کاربردهای دیگر آن و متریال های مورد استفاده در ساخت انواع ورق کناف ایران رفته ایم.
اگر قصد دارید در کمترین زمان ممکن با هزینه ای مقرون به صرفه دکوراسیون داخلی ساختمان خود را تغییر دهید؛ از ورق کناف استفاده نمایید. یعنی به سراغ کناف کاری بروید. هزینه نسبتا مقرون به صرفه کناف، حمل و نقل، تاثیر شگفت انگیز اجرای کناف بر روی محیط داخلی و صرفه جویی در به کارگیری نیروی انسانی، موجب شده که ورق کناف به عنوان پر کاربردترین مصالح ساختمانی مورد استفاده قرار گیرد.
صفحات روکش دار گچی یا همان ورق کناف، در 4 نوع تولید و در مصارف ساختمان سازی و طراحی دکوراسیون استفاده می شوند. این 4 ورق کناف عبارتند از :
شاید پیش خود فکر کنید که از ورق کناف فقط برای ایجاد طرح های دکوراتیو که امروزه بسیار رواج پیدا کرده است؛ استفاده شود. اما بهتر است بگوییم که کاربرد ورق کناف فقط به این مورد ختم نمی شود. بلکه از این سازه می توان به عنوان دیوار جداکننده، دیوار پوششی و سقف یکپارچه هم استفاده کرد.
از ورق کناف می توان در ساخت دیوار های جداکننده برای تقسیم فضاهای داخلی ساختمان های اداری، شرکت ها و … استفاده می شود.
از ورق های کناف برای ساخت دیوار های پوششی به منظور بازسازی سریع و کارآمد دیوارهای بنایی قدیمی، پوشش دیوارهای بنایی جدید (نازک کاری) و عایق سازی به عنوان عایق حرارتی، رطوبتی و صوتی ساختمان ها می توان استفاده کرد.
سقف های کناف در دو نوع “سقف های کاذب یکپارچه” و “سقف های کاذب مشبک” ساخته می شوند. سقف های دکوراتیو یا همان سقف های کاذب مشبک، جز رایج ترین کاربرد ورق کناف محسوب می شود.
از دیگر کاربردهای ورق کناف می توان به اجرای کناف پشت تلویزیون که چند سالیست طرفدار پیدا کرده است؛ اشاره کرد. با استفاده از باکس های کناف، نورپردازی و نصب باکس نور مخفی اطراف و پشت تلویزیون می توان ظاهری متفاوت به خانه بخشید.
اگر شما هم طرفدار تغییر دکوراسیون و ایجاد حال و هوایی متفاوت به منزل خود هستید، استفاده از ورق های کناف به عنوان طرح های دکوراتیو می تواند بهترین گزینه برای شما باشد. اگر در این مورد به دنبال تیمی حرفه ای و باتجربه می گردید، قطعا متخصصین ما می توانند در این زمینه به شما کنند.
ورق کناف ابعاد متفاوتی دارد که بسته به هدف پروژه، نوع طراحی و همچنین شرایط محیطی به کار گرفته می شود. در ادامه به انواع صفحات کناف در طول و ضخامت های مختلف پرداخته ایم.
حداقل ضخامت ورق کناف، 65 میلیمتر است که در لبه نور مخفی که قوس تندی داشته باشد مورد استفاده قرار می گیرد. البته در می توان از ورق کناف با ضخامت های بالاتری استفاده کرد. اما زیبایی و تمیزی ضخامت این نوع ورق کناف را ندارد.
از ورق کناف با ضخامت 9.5 میلیمتری هم برای اجرای قوس ها که تندی کمتری دارند استفاده می شود.
این نوع پانل، از رایج ترین ورق کناف ایران است که در تمامی کاربردهای کناف، به کارگرفته می شود. یعنی چه در دیوارهای جداکننده و پوششی و چه در سقف های کاذب ساده و دکوراتیو استفاده می شود.
از ورق کناف با این ضخامت در بخش هایی از ساختمان که نیاز به استحکام بسیار بالا یا خطر برخورد شدید با دیوار وجود دارد استفاده می شود.
ورق کناف در طول های 2.4 متری ، 3 متری و 2.5 متری در بازار عرضه می شود. هرکدام از آن ها برای مصارف خاصی استفاده می شود. این مجری کناف است که باید مناسبترین ابعاد و بهترین متریال و نوع ورق کناف را انتخاب کند.